Category: Du går ind ad en dør
Til en aften i sofaen:

Kulturen på P1 HØR:LINK
19 september lavede P1 et 20 minutters portræt af mig i relation til det ny album. Vi snakkede bl.a. om videoen til Tag Mig, hvad det egentlig er den handler om, og jeg synes vi kom godt rundt om albummet, og helt ned i enkelte sange.

Flaskens Ånd 24syv HØR:LINK
6 okt. var jeg på besøg i karnappen hos Poul Pilgaard Johnsen, hvor vi delte en flaske øjensynlig rimelig dyr hvidvin, mens Poul i vanlig Flaskens Ånd stil gik til makronerne og jeg i real time forsøgte at regne ud, hvordan jeg skulle svare på det ene og det andet på en måde, så jeg kunne stå ved at den “info” nu lå i det offentlige rum som podcast for tid og evighed. Jeg synes, det gik ok med at holde balance i det, og oplevede det som en anderledes og sjov udfordring at være med.

Formiddag på P5 HØR:LINK  (Scroll: Jeg er på i den anden time ca. 1:07 inde)
I den forgangne uge inviterede Charlotte Mørck mig i studiet en hel time sidst på formiddagen, hvor hun havde valgt 4 sangene fra det nye album og en enkelt fra Lystfisker, som hun spurgte mig ud om. Ind imellem spillede hun andre kunstnere, hun så havde en forbindelse til mig. Charlotte Mørck er i øvrigt er en af de få DR værter, der stadig selv har lov at bestemme, hvad de spiller.

Blindebuk på Radio Jazz  HØR:LINK
I oktober inviterede Brian Petro mig på en gang blindebuk, som selvfølgelig bare er en undskyldning for at få lov at snakke om musik, selv om man selvfølgelig også forsøger at gætte alt hvad man kan. Jeg synes ikke jeg var så god til at kende alt det han spillede for mig, men vi fik en god sank, og der er masser af god musik at lytte med på.

Bred på den fede måde
Jeg er utrolig stolt af ,at mestre en bredde der gør, at jeg bliver inviteret både i P1 og P5. Det taler for musikkens universalitet, at den både har tilgængelighed og dybde.