EN PODCAST OM SANGSKRIVNING

 

Dette er en stående invitation til at besøge mig i mit sangskriverværksted. Podcast for podcast, sang for sang fortæller jeg om arbejdet med både tekst og musik, fra første skitse til den færdige indspilning af sangene fra mit seneste album ”Du går ind ad en dør” (sept. 2018)

Jeg er inspireret af den amerikanske podcast “Song Exploder”, men jeg er nok lidt mere optaget af det arbejde der ligger før man tropper op i studiet, derfor dykker jeg ned i processen med at skrive og arrangere sangene.

VÆRINGS VÆRKSTED er både en podcast for sangskrivere, der er ude efter inspiration, tips og tricks OG en podcast for musikelskere, der gerne vil ind under huden på mig og mine sange.

Jeg starter med 2 episoder her i maj 2019. Derefter fortsætter jeg med at drysse episoder ud over foråret og og efteråret. Så – har du en yndlingssang, som du går og venter på, må du have lidt tålmodighed.


Episoder:

#1. Du går ind ad en dør

Du kan lytte her og nu via playeren lige oven for, eller du kan finde VÆRINGS VÆRKSTED iTunes eller spotify, eller du kan gå via din foretrukne podcastapp. Du kan også “subcribe” her direkte via Rss feed.

Shownotes / beskrivelse Episode 1.:
I dette afsnit fortæller jeg om titelsangen “Du går ind ad en dør”, der er blevet til på baggrund af et digt.


#2. Du har ik’ fortjent en sang

Du kan lytte her og nu via playeren lige oven for, eller du kan finde VÆRINGS VÆRKSTED iTunes eller spotify, eller du kan gå via din foretrukne podcastapp. Du kan også “subcribe” her direkte via Rss feed.

Shownotes / beskrivelse Episode 2.:
I dette afsnit fortæller jeg om sangen “Du har ik fortjent en sang”. Jeg afslører bl.a. at jeg har kikket Sia over skulderen, mens jeg som det sidste på albummet, sad og manglede en pop-ballade.

De to Sia sange jeg henviser til er “Chandelier” og ” Big Girls Cry” begge fra det album der hedder 1000 forms of fear.