New Video for “Chokoladefontænen”

This post refers to my repertoire in Danish, and will therefore continue in Danish.

Når man ikke er en døgnflue

Man hører så tit, at timing er alt. Det er helt sikkert rigtigt. Det er bare ikke en kunst, jeg nogensinde har mestret. Jeg kan dog bryste mig af, at jeg altid har fulgt mit hjerte.

Her kommer endnu en utipset og “untimed” handling lige fra hjertet: nemlig en ny video til mit ikke længere helt nye album “Du går ind ad en dør”. Videoen er lavet af Claus Dahlstøm fra Arenah Productions

Og hvorfor egentlig ikke? Hverken jeg eller min musik er en døgnflue. Og nu (Corona lock down) har I jo netop tid til at lytte. Så det er måske alligevel ikke så skidt timing endda.

Jeg fortæller også mere om både video og tekst i mit seneste Nyhedsbrev. LINK

Man kan komme ind under mortorhjelmen på Chokoladefontænen (og alle de andre sange fra mit seneste album via Podcastserien “Værings Værksted”. Se under menupunktet Podcast og find afsnit #4, der netop handler om Chokoladefontænen.

Der er flere videoer på min youtube kanal
“Subscribe”, når I er der alligevel. Jeg er taknemmlig for subscribers på min kanal.